MOGUĆNOSTI GPS nadzor Kontrola potrošnje goriva Identifikacija vozača Analiza stila vožnje Alarmi i obavijesti Izvještaji i obračuni Anonimna vožnja Planiranje ruta PREDNOSTI Smanjite troškove poslovanja Povećajte efikasnost radnika Smanjite potrošnju goriva Pojednostavite održavanje vozila Optimizirajte poslovne procese Automatizirajte obračune i izvještaje
Blog O nama Buzinski prilaz 32 10010 Zagreb, Croatia

+385 1 549 71 80

Opći dokumenti

Ograničenje odgovornosti

Mireo d.d. će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju web stranici www.mireofleet.com koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost.

Mireo d.d. neće biti odgovoran ni za kakve izravne, slučajne, posljedične, neizravne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranice www.mireofleet.com ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih internet stranica nad kojima Mireo d.d. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Mireo d.d. nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

Mireo d.d. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.mireofleet.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Mireo d.d. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Mireo d.d. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.